LeiderschapTimemanagementCoachingVerandermanagementCommunicatieSucces

Onze missie
Bijdragen aan wezenlijke en duurzame veranderingen die ondernemers, directeuren en managers willen doorvoeren. Aan leiders die een duidelijke droom of helder doel voor ogen hebben. Hoe mensen mee te krijgen in een verandering, hoe meer te bereiken en wat de hefbomen zijn voor transformatie en groei.

Onze visie
De weg van het nieuwe leiderschap gaat over vakmanschap en meesterschap.
Van goed naar nog beter. In niet meer, maar minder tijd. In plaats van alleen, met anderen samen. Van dualiteit naar eenheid. Energiek, overtuigend, maatgevend, charismatisch, moeiteloos en aanstekelijk.

Dat is waar wij graag aan werken. De afgelopen jaren met ruim 500 mensen in onze doorbraaktrainingen en in maatwerk in diverse organisaties. Meestal op
onze eigen plek De Hamermolen.

Lees meer...

 

Opnieuw dit jaar Delightful Life Retraite op de Mas Blanc

 

Een retraiteprogramma in Zuid-Frankrijk voor authenticiteit, nieuw leiderschap, zingeving, met stilte, rust en bezinning. 

Weg van de hectiek en toch niet zo heel erg ver weg van huis ga je je als een vorst in Frankrijk voelen. Het toneel voor een wonderlijke ervaring en hoognodige bezinning op de dagelijkse beslommeringen. 
Het klooster bevindt zich in een prachtig gebied waar het buiten nog stil is, de lucht zuiver en waar bij iedere stap de geur opwolkt van tijm, lavendel en rozemarijn. Midden in deze ongerepte natuur bestuderen we bevrijdende wijsheid en leg je je eigen ongereptheid bloot. 
Een unieke combinatie van ontladen en opladen, om daarna vanuit je authentieke kern leiding te geven aan processen, mensen en organisaties.

  

Dit jaar 2018 van 25 augustus tot 1 september op Le Mas Blanc in Frankrijk.
  Bekijk een impressie video van de leiderschapsretraite

 

Maak kennis met Nico Bezuur & Willy van der Wind